En aquest espai, l’USUARI, podrà trobar tota la informació relativa als termes i condicions legals que defineixen les relacions entre els usuaris i nosaltres com a responsables d’aquesta web. Com a usuari, és important que coneguis aquests termes abans de continuar la teva navegació. Mallorqui per forasters, com a responsable d’aquesta web, assumeix el compromís de processar la informació dels nostres usuaris i clients amb plenes garanties i complir amb els requisits nacionals i europeus que regulen la recopilació i ús de les dades personals dels nostres usuaris. Aquesta web, per tant, compleix rigorosament amb el RGPD (REGLAMENT (UE) 2016/679 de protecció de dades) i la LSSI-CE la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

Les presents Condicions Generals regulen l’ús (incloent-hi el mer accés) de les pàgines del web, integrants del lloc web de mallorquiperforasters.com inclosos els continguts i serveis posats a disposició en elles. Tota persona que accedeixi al web, www.mallorquiperforasters.com (“Usuari”) accepta sotmetre’s a les Condicions Generals vigents en cada moment del portal www.mallorquiperforasters.com

DADES PERSONALS QUE RECOLLIM I COM HO FEM

Llegir Política de Privacitat

COMPROMISOS I OBLIGACIONS DELS USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, en cap cas, l’inici d’una relació comercial amb www.mallorquiperforasters.com. D’aquesta forma, l’usuari es compromet a utilitzar el lloc Web, els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l’ordre públic. Queda prohibit l’ús del web, amb finalitats il·lícites o perjudicials, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web. Respecte dels continguts d’aquesta web, es prohibeix:

La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, llevat que es compti amb l’autorització dels seus legítims titulars. Qualsevol vulneració dels drets del prestador o dels legítims titulars. El seu ús amb finalitats comercials o publicitàries.

En l’ús del web, www.mallorquiperforasters.com, l’Usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de www.mallorquiperforasters.com o de tercers o que pogués danyar, inhabilitar o sobrecarregar el portal (indicar domini) o que impedís, de qualsevol manera, la normal utilització del web. No obstant això, l’Usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són del tot fiables i que, per tant www.mallorquiperforasters.com no pot garantir l’absència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (software i hardware) de l’Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos.

MESURES DE SEGURETAT

Les dades personals comunicades per l’usuari a www.mallorquiperforasters.com poden ser emmagatzemades en bases de dades automatitzades o no, la titularitat correspon en exclusiva a www.mallorquiperforasters.com, assumint aquesta totes les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en les mateixes d’acord amb l’establert en la normativa vigent en protecció de dades. La comunicació entre els usuaris i www.mallorquiperforasters.com utilitza un canal segur, i les dades transmeses són xifrades gràcies a protocols a https, per tant, garantim les millors condicions de seguretat perquè la confidencialitat dels usuaris estigui garantida.

RECLAMACIONS

www.mallorquiperforasters.com informa que hi ha fulls de reclamació a disposició d’usuaris i clients. L’Usuari podrà fer reclamacions sol·licitant el seu full de reclamació o remetent un correu electrònic a [email protected] indicant el seu nom i cognoms, el servei i/o producte adquirit i exposant els motius de la seva reclamació.

L’usuari/comprador podrà notificar-nos la reclamació, bé a través de correu electrònic a: [email protected], si ho desitja adjuntant el següent formulari de reclamació: El servei/producte: Adquirit el dia: Nom de l’usuari: Domicili de l’usuari: Signatura de l’usuari (només si es presenta en paper): Data: Motiu de la reclamació:

PLATAFORMA DE RESOLUCIÓ DE CONFLICTES

Per si pot ser del teu interès, per sotmetre les teves reclamacions pots utilitzar també la plataforma de resolució de litigis que facilita la Comissió Europea i que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de www.mallorquiperforasters.com. L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de www.mallorquiperforasters.com. L’usuari coneix i accepta que la totalitat del lloc web, contenint sense caràcter exhaustiu el text, programari, continguts (incloent estructura, selecció, ordenació i presentació dels mateixos), podcasts, fotografies, material audiovisual i gràfics, està protegida per marques, drets d’autor i altres drets legítims, d’acord amb els tractats internacionals en els quals Espanya és part i altres drets de propietat i lleis d’Espanya. En el cas que un usuari o un tercer considerin que s’ha produït una violació dels seus legítims drets de propietat intel·lectual per la introducció d’un determinat contingut al web, haurà de notificar aquesta circumstància a www.mallorquiperforasters.com indicant:

Dades personals de l’interessat titular dels drets presumptament infringits, o indicar la representació amb la qual actua en cas que la reclamació la presenti un tercer diferent de l’interessat. Assenyalar els continguts protegits pels drets de propietat intel·lectual i la seva ubicació al web, l’acreditació dels drets de propietat intel·lectual assenyalats i declaració expressa en la qual l’interessat es responsabilitza de la veracitat de les informacions facilitades en la notificació.

ENLLAÇOS EXTERNOS

Les pàgines del web www.mallorquiperforasters.com podrien proporcionar enllaços a altres llocs web propis i continguts que són propietat de tercers. L’únic objecte dels enllaços és proporcionar a l’Usuari la possibilitat d’accedir a aquests enllaços. www.mallorquiperforasters.com no es responsabilitza en cap cas dels resultats que puguin derivar-se a l’Usuari per accedir a aquests enllaços. A més, l’usuari trobarà dins d’aquest lloc, pàgines, promocions, programes d’afiliats que accedeixen als hàbits de navegació dels usuaris per establir perfils. Aquesta informació sempre és anònima i no s’identifica a l’usuari.

La Informació que es proporcioni en aquests Llocs patrocinats o enllaços d’afiliats està subjecta a les polítiques de privacitat que s’utilitzin en aquests Llocs i no estarà subjecta a aquesta política de privacitat. Per tant, recomanem ampliament als Usuaris revisar detalladament les polítiques de privacitat dels enllaços d’afiliats. L’Usuari que es proposi establir qualsevol dispositiu tècnic d’enllaç des del seu lloc web al portal www.mallorquiperforasters.com haurà d’obtenir l’autorització prèvia i escrita de www.mallorquiperforasters.com. L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre www.mallorquiperforasters.com i el propietari del lloc en el qual s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació o aprovació per part de www.mallorquiperforasters.com dels seus continguts o serveis.

POLÍTICA DE COMENTARIS

Al nostre web es permeten realitzar comentaris per enriquir els continguts i realitzar consultes. No s’admetran comentaris que no estiguin relacionats amb la temàtica d’aquesta web, que incloguin difamacions, agravis, insults, atacs personals o faltes de respecte en general cap a l’autor o cap a altres membres. També seran suprimits els comentaris que continguen informació que sigui òbviament enganyosa o falsa, així com els comentaris que continguen informació personal, com, per exemple, domicilis privats o telèfons i que vulnerin la nostra política de protecció de dades. Es desestimarà, igualment, aquells comentaris creats només amb finalitats promocionals d’un lloc web, persona o col·lectiu i tot el que pugui ser considerat correu brossa en general. No es permeten comentaris anònims, així com aquells realitzats per una mateixa persona amb diferents àlies. Tampoc es consideraran aquells comentaris que intentin forçar un debat o una presa de posició per un altre usuari.

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT

El Prestador no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin derivar-se de:

La falta de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament del web, o dels seus serveis i continguts; L’existència de virus, programes maliciosos o lesius en els continguts; L’ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal; La falta de legalitat, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i posats a disposició dels usuaris al lloc web. El prestador no es fa responsable sota cap concepte dels danys que puguin derivar de l’ús il·legal o indegut de la present pàgina web.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Amb caràcter general, les relacions entre www.mallorquiperforasters.com amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquesta web es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles i als tribunals.

CONTACTE

En cas que qualsevol Usuari tingui algun dubte sobre aquestes Condicions legals o qualsevol comentari sobre el portal www.mallorquiperforasters.com, si us plau dirigiu-vos a [email protected]

De part de l’equip que formem Mallorqui per Forasters us agraeixem el temps dedicat a llegir aquest Avís Legal.

Comparteix: