Question Quina és la vostra política de devolucions?
AnswerEls nostres productes són personalitzats. És a dir, quan rebem la teva comanda, l’imprimim exclusivament per a tu. Per tant, només acceptem devolucions en els següents casos:

  • El producte ha arribat defectuós bé en el material com en la impressió.  Exemples: una camiseta que té errors d’impressió o una tassa que arriba rompuda.
  • T’arriba un producte diferent del què havies comanat. Per exemple t’arriba una camiseta amb una definició diferent, t’arriba una tassa enlloc d’una dessuadora o un producte d’una talla diferent a la que havies comanat.

A n’aquests casos, per favor contacta amb nosaltres i et direm com procedir.

Question M'he equivocat amb la comanda, què faig?
AnswerEls nostres productes són personalitzats i impresos segons demanda. Això vol dir que una vegada rebuda la teva comanda, l’enviem al nostre proveïdor tan aviat com és possible. Una vegada en mans del nostre proveïdor, no podem modificar la comanda. De totes maneres, si ens contactes fins a dues hores després de rebre la teva comanda, tenim temps de modificar-la.
Question Quant tarden els vostres productes en arribar?
AnswerPer a enviaments dins Balears o Espanya solen tardar entre 4 i 7 dies. El temps depèn de si hi ha festius o époques d’alt volum (per exemple Nadal) o situacions alíenes a MPF com poden ésser catàstrofes naturals, vagues de transportistes etc.

Per a enviaments fora d’Espanya, depèn del país. Dins la Unió Europea entre 4 i 7 dies i fóra pot tardar fins a 10 dies.

Question El paquet no m'ha arribat i fa temps que hauria d'haver arribat
AnswerPoden passar vàries coses:

  • Que el transportista hagi intentat fins a dues vegades trobar-te a casa per entregar-te’l i no hagi estat possible.
  • Que la teva direcció fos incorrecta i el transportista no hagi pogut trobar el domicili real.
  • Que no t’hagin pogut localitzar, el paquet estigui a Correus o a la seu del transportista i no l’hagis anat a reclamar.

En tots aquests casos, envia’ns un email a [email protected] i atendrem el teu cas el més ràpid possible.

Question Quines formes de pagament acceptau?
AnswerAcceptem pràcticament qualsevol targeta de crèdit o dèbit. També acceptem Paypal.
Question Feis enviaments fora de Mallorca i d'Espanya?
AnswerSí. Enviem a pràcticament a tot el món. Consulta el cost d’enviament i el temps que tardarà abans de processar la compra.
Question Som influencer i m'agradaria promocionar els vostres productes
AnswerA MPF sempre estam encantats d’establir acords beneficiosos per totes les parts. Per tant, envia’ns la teva proposta a [email protected] i l’estudiarem.
Question Teniu tenda física?
AnswerNo. De moment només venem online i a travès de la nostra web.
Question Tenc una tenda física i m'agradaria distribuir els vostres productes
AnswerParlem. Els nostres productes estan molt sol·licitats i tu pots rebre un impuls a les teves vendres convertint-te en distribuidor nostre. Contacta amb nosaltres a través dels formularis o a [email protected]
Comparteix: